Hjem
Dedikeret
FAQ
Om os

Atlas-Hosting Handelsbetingelser

Sørg for, at du læser dette grundigt for at sikre dig, at du ikke overtræder de vilkår, der er angivet af os!

PayPal Chargebacks
Hvis en klient / kunde vælger at bruge PayPals "Chargeback" funktion, vil deres konto, samt produkt suspenderet fra vores hjemmeside permanent uden mulighed for refundering.

Refunderingspolitik
En kunde kan anmode en refundering inden for 7 dage efter købt, hvis produktet er defekt eller ustabil. Det er ikke muligt at få refund så snart produktet bliver taget i brug. En refundering vil ikke udgives, hvis kundens grund er: "Jeg vil ikke have dette produkt." eller "Jeg købte det ved fejl!". Når vi har udsendt en refundering på en produkt, kan noget serverdata muligvis ikke gendannes. Atlas-Hosting giver ikke refundering på ikke-planlagte downtime eller maintenance. Hvis du har købt den forkerte pakke ved uheld, er refundering ikke en mulighed. Refunderingspolitiken gælder ikke for fornyelse af produkterne.

Prisændring
Her hos Atlas-Hosting kan der muligvis ske nogle prisændringer. Hvis dette sker, underretter vi vores klienter / kunder på discorden.

Faktureringscyklus
Atlas-Hosting tilbyder 1, som er: Månedlig. Denne funktion kan muligvis ændre sig i fremtiden.

Fornyelse af produktet
Kundens produkt fornyes automatisk hver måned. Refunderingspolitiken gælder ikke for produktfornyelse.

Aflysning af Produkt
Kunden er selv ansvarlig for annullering af deres produkt. Hvis kunden betaler for en fornyelse, er refunderingspolitiken udelukket.

Opsigelse af produkt
Hvis det produkt, som kunden har købt, og det ikke blev betalt for i faktureringsperioden, suspenderes tjenesten i 1 dag med en e-mail sendt til klienten. Efter 2 dage efter det forfaldne tidspunkt afsluttes produktet uden anmeldelse. Hvis din tjeneste er annulleret, kan mistede data ikke gendannes. Ingen refundering vil blive givet.

Emails
Atlas-Hosting er ikke ansvarlig for nogen emails, der ankommer i din spam- eller junkmappe sendt af Atlas-Hosting. Hvis en email som vedrøre fakturapåmindelser ikke modtages af en kunde, er tilbagebetaling ikke en mulighed.

Opgrader/Nedgrader Muligheder
Hos Atlas-Hosting tilbyder vi kunder muligheden for at opgradere deres tjenester, så længe der ikke allerede er genereret en faktura til fornyelse for dette produkt, som klienten ønsker at opgradere/nedgradere. Hvis en kunde har begået en fejl ved opgradering/nedgradering af et produkt, vil Atlas-Hosting ikke så villige til refundering. Dette udelukker refunderingspolitiken

DDoS Beskyttelse
Atlas-Hosting vil ikke stå til ansvar for DDoS angreb, eller andre former for hackerangreb. Vi yder dog en form for DDoS beskyttelse. Selv om vi yder denne DDoS beskyttelse, er din server ikke fuldkommen sikker.

Uptime
Her hos Atlas-Hosting sigter vi mod 100% uptime. Selvom dette ikke er garanteret, hvis dit produkt går ned uden grund.

Ansvar
Når du har købt et produkt fra os, accepterer du automatisk at på intet tidspunkt vil det være vores ansvar for andre køb eller ændringer, du har foretaget.

Pirateri
Når en kunde har købt et produkt, har vi alle rettigheder til at opbevare det data, du lægger på vores websted (Atlas-Hosting.net), og vi kan kontrollere alle produkter til enhver tid.

Bestillinger
Enhver ordrebestilling som bliver lavet, og ikke betalt inden for 5 dage, vil resultere i ordreren og fakturaen bliver annulleret.

PayPal Abonnementer
Hvis en kunde beslutter at bruge PayPal, er det stadig kundens ansvar at annullere de betalinger, der foretages på deres konto. Vi vil ikke udstede nogen form for refundering i denne begivenhed.
Hurtige LinksProdukter
Godkendte
Betalingsmetoder


Betaling© Copyright 2020 - Atlas-Hosting